Dizajneri

Carlo Pignatelli

Carlo Pignatelli, zvezda među italijanskim dizajnerima, kreira haljine visoke mode. Tipično za Italiju, njegove venčanice su grandiozne i luksuzne. Venčanice se kreiraju i proizvode isključivo u Italiji od najboljih krojača i najfinijih materijala i tkanina.

Idi na website dizajnera

Jesus Peiro

Jesus Peiro je postavio visoke standarde tokom svoje karijere, sa ciljem da stvori brend sa sopstvenim identitetom i stilom. Poznat je po svom elegantnom stilu, a čista bela boja i mašna na leđima su njegov zaštitni znak. Modni kritičari su njegove kreacije poredili sa kreacijama vladara visoke mode.

Idi na website dizajnera

Victoria Soprano

Viktoria Soprano venčanice su kreirane u Parizu, glavnom gradu mode, ljubavi i romanse. Grad inspiriše mlade dizajnere da kreiraju najkvalitetnije venčanice i haljine. Asortiman brenda Victoria Soprano sadrži 7 glavnih kolekcija koje se razlikuju po konceptu i stilu, ali su jednako lepe.

Idi na website dizajnera

Katherine Joyce

Katarina Joyce, je ekskluzivna linija luksuznih venčanica iz grupe Viktoria Soprano. Elegantna i tradicionalna venčanica je uzeta kao osnova za idealan izgled najvažnijeg dana za svaku devojku.

Idi na website dizajnera

U ponudi imamo i dečije haljine za krštenje
i svečane prilike.
Dečija moda španskog dizajnera Magnifica LuLu

Idi na website dizajnera